Nestepaine valmistaa putkiasennelmat markkinoiden parhaista komponenteista. Tehokas ja joustava tuotanto taipuu yksittäiskappaleista pitkiin teollisiin sarjoihin.

Putkiasennelmien tuotanto on keskitetty Nestepaineen Seinäjoen toimipisteeseen, jossa on vankka kokemus putkiasennelmien valmistuksesta. Putkiasennelmatuotanto on joustavaa ja pitkälle automatisoitua. Valmistus tehdään asiakkaan toimittaman fyysisen tai sähköisen 3D-mallin mukaisesti. 2D, XYZ, UVW.

Autamme asiakkaitamme kaikissa liittimiin ja materiaaleihin liittyvissä kysymyksissä. Keskustelet tarpeistasi asiantuntijamyyjän kanssa ja saat aina kokeneen ammattilaisen valmistaman tuotteen.

Ottakaa yhteyttä asiantuntijaamme: info(at)nestepaine.fi

Nestepaineen taivutuskeskus

Nestepaineen taivutuskeskus koostuu täysautomaattisista taivutus- ja ohjelmointiyksiköstä, sahauslinjasta ja esiasennuslaitteesta sekä putkitaivutelman kopiointiskannerista.

Taivutuksissa laitteiston virhetoleranssit ovat ± 0,1mm tai ±0,1°. Putkien ulkohalkaisija voi olla 6 – 50 mm sekä putken suurin pituus 6 m. Putken ulkohalkaisijan ollessa yli 18 mm, käytetään tuurnataivutustekniikkaa, jolloin kaaren poikkipinta on täysin pyöreä.

Taivutuslaitteisto soveltuu sekä hiili- että jaloteräsputkien käsittelyyn. Tarvittaessa voidaan taivuttaa myös muita materiaaleja ja profiileja, esim. neliöputkea sekä umpitankoa aina 25 mm ulkohalkaisijaan asti.

Nestepaineen täysautomaattisessa putkentaivutuskeskuksessa on edullista taivuttaa myös pieniä sarjoja asiakkaan piirrustuksen tai mallin mukaan.

Mallin ei välttämättä tarvitse olla yks´yhteen toivotun taivutelman kaltainen, vaan malliksi kelpaa myös esim. ”rautalankajäljitelmä”. Sen keskilinjan muoto voidaan tallentaa kopiointiskannerilla, jonka mittaamien koordinaattien mukaan on sitten mahdollista taivuttaa juuri halutun muotoinen ja mittainen putkitaivutelma.

Suurien sarjojen taivutusparametrit voidaan taltioida ohjelmointiyksikön muistiin, josta ne voidaan kutsua esim. asiakkaan tilausnumerolla.

Putkitaivutelmat voidaan varustaa asiakkaan toiveesta korkeapaineliitoksilla ja tarvittaessa toimittaa koeponnistettuna. Putkitaivutelmien normaali toimitustila on tuppopuhdistettu, tulpattu sekä merkitty.